Orar comenzi telefonice
Luni - Vineri: 08-17
Comenzi prin e-mail
NonStop
Contact telefonic
0740.642607 (orange)
0784.299097 (vodafone)
Produse universale

Termeni si Conditii

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea unor termeni si conditii.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor informatiilor furnizate de site.
S.C. NELA  S.R.L.  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare prealabila.

Intregul continut al site-ului www.autonela.ro : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, este proprietatea S.C. NELA SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul S.C. NELA S.R.L. a oricaror elemente din cele enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.
Informatiile din acest site, pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal si nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel, intr-un alt document sau material, fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Datele dvs. personale vor fi folosite de S.C. NELA S.R.L. , numai in scopul declarat al acestui site si anume la facturare si la identificarea unica ca si client.
Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a vi se trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
S.C. NELA S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.
In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor nostri, vi se va cere acordul explicit.

S.C. NELA S.R.L nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Limitare de responsabilitate

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de furnizor. Compania S.C. NELA S.R.L si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.

Orice conflict aparut intre S.C. NELA S.R.L. si clienti sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu si solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Conditii retur marfa:

1. Returnarea produselor cumparate se poate face decat daca comanda expediata a fost gresita (alte produse fata de cele comandate) sau produsele au defecte de fabricatie sau din timpul transportului (acest lucru se poate constata la primirea coletului)
2. Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zile de la livrare.
3. Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate.
4. Nu se admit la retur piesele originale, comandate in mod special .
5. Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.
6. Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 18 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul in termen de 3 ore de la preluarea marfii. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.
7. Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.
8. Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.
9. Nu se accepta la retur pe motiv de "nepotrivire" produsele identificate de catre client.
10. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre SC NELA- plata va fi efectuata de catre client; de la SC NELA catre client - plata va fi suportata de catre noi.
11. Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.
12. Garantia acopera cel mult valuarea integrala a produsului reclamat.

13. Pentru clientii care au efectuat comezi si care nu le-au receptionat din motive personale fara sa ne comunice in timp util, ne rezervam dreptul de a nu mai efectua livrari catre dansii decat cu plata in prealabil a comenzii efectuate

 Pentru orice cerere de  se va raspunde in termen de 10 zile de la data inregistrarii.


Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate orice risc.